O nas

Uporniki smo. 
Tisti dobri!

Naše poslanstvo

Podjetjem pomagamo sprejemati različna plačila od kogar koli in kjer koli z občutno manj opreme in zapletenih postopkov. Zaradi dolgoletnih izkušenj razumemo potrebe trgovca; želimo vam ponuditi enostavne rešitve za vaše vsakodnevne težave s plačili in vam pomagati, da ostanete med vodilnimi v dobi digitalizacije.

Razvijamo plačilno tehnologijo, ki je osredotočena na vas, trgovca ali ponudnika storitev, zato je njena uporaba nadvse enostavna. Razumemo, da sta hitrost in visoka kakovost storitve ključni na prodajnem mestu in da je enako pomembna tudi stroškovna učinkovitost. Z našimi plačilnimi rešitvami želimo omogočiti, da boste gradili hitro, prilagodljivo in varčno podjetje. Vse v enem.

O tem se lahko prepričate tukaj!

Elly POS je večnamenski POS terminal, ki vam omogoča, da z eno integracijo sprejemate gotovino, plačilne kartice, plačila z mobilnimi napravami in alternativne načine plačila, kot so kriptovalute. Pomaga vam tudi, da si zagotovite dodatne prihodke z aplikacijami drugih razvijalcev in predvajanjem oglasov strankam. Vse to medtem ko stranka plačuje!

Brez kupa naprav, težke opreme in vrst pred blagajno. Osredotočite se na prodajo, Elly POS pa bo poskrbel za ostalo.