POS terminal na mobilnem telefonu - Elly Soft POS

Elly Soft POS
Z lahko opremo je vse lažje!

Vsako napravo Android lahko spremenite v plačilni terminal.
Vaš telefon je vaš blagajniški sistem.

POS terminal in enostavna davčna blagajna na mobilnem telefonu

Elly Soft POS: mobilno, enostavno, hitro. Vse za nemoteno poslovanje.

Elly Soft POS. Brez čakanja. Brez programiranja.

Mobilni POS terminal – Elly Soft POS: prilagodljiv kot vaše poslovanje

Time-icon Copy

Hiter prenos

Prenesite ga in že v nekaj sekundah lahko začnete sprejemati brezstična plačila (kartice, elektronska plačila, kriptovalute).

pos-icon

Primerno za vse

Za majhna podjetja, velike trgovce in vse vmes. Naj bo vaša POS blagajna enako sodobna kot vaše poslovanje.

spos_1@2x-min

Nič več najemanja drage strojne opreme

Znebite se mesečnih stroškov najema strojnih POS blagajn! Znižajte stroške vzdrževanja opreme, tako da uporabite telefon ali tablični računalnik. Vsaka naprava Android lahko postane mobilni POS terminal.

Poslovite se od težke opreme

Ni vam več treba prenašati težkih POS terminalov. Vse lahko naredite kar s telefonom ali tabličnim računalnikom in mobilnim POS terminalom!

spos_2@2x-min
spos_3@2x-min

Brezstična plačila

Stranke imajo raje brezstične načine plačila. S pametnim telefonom, ki podpira NFC, sprejemajte kartice, elektronska plačila in kriptovalute.

Težave pri plačilu? Pokličite eno ekipo za podporo

Ena ekipa strokovnjakov, ki vam bo pomagala odpraviti vse težave. Na voljo so vam tudi podporna gradiva za POS terminal in vse načine plačila.

spos_4@2x-min
spos_6@2x-min

Bodite del poslovne revolucije z mobilnim POS terminalom Elly Soft POS

Vedno več ljudi se odloča stopiti na pot samostojnega podjetnika in ustanovi malo podjetje ali izvaja dejavnosti malega podjetja ob redni zaposlitvi za dodaten zaslužek. Ste eden od njih?

Če ste, je prilagodljivost glede hitrosti, mobilnosti in zagotavljanja brezstičnih plačil pri malem podjetju ključna. Zato je sprejemanje plačil z mobilno POS blagajno odlična zamisel. Zakaj bi kupovali POS terminal, če ga lahko prenesete v telefon?

Nastavitev mobilne POS blagajne ali mobilnega POS terminala je preprosta. Namesto da bi prenašali strojno blagajno in bralnik kreditnih kartic, lahko v telefon namestite programsko opremo za mobilno POS blagajno Elly Soft POS. Tako lahko plačila sprejemate povsod, kjer ima mobilna naprava internetno povezavo, s katero lahko terminal deluje v realnem času.

Mobilni POS terminal Elly Soft POS tako kot (velike in drage) strojne POS blagajne nudi vašim strankam različne možnosti plačevanja. Razlika je v tem, da vam mobilnega POS terminala ni treba kupiti ali najeti, pač pa ga preprosto prenesete iz trgovine Google Play. Z njim lahko sprejemate plačila s karticami prek njegovega bralnika kreditnih kartic, kriptoplačila in elektronska mobilna plačila, si kadar koli ogledate vse transakcije, jih pregledate s pametno analizo podatkov in jih izvozite za računovodstvo ali davčno upravo.

Nagovorite uporabnike mobilnih naprav z mobilnim POS terminalom

Uporabniki vse več nakupov opravijo na mobilnih napravah. Vzrok je preprost: mobilno napravo imamo vedno s seboj, saj vključuje številne koristne funkcije, kot je možnost različnih načinov plačevanja.

Prilagodite se uporabnikom telefonov in si omislite mobilni POS terminal Elly Soft POS! Spodaj je nekaj dobrih razlogov za tako odločitev.

1. Število uporabnikov telefonov po vsem svetu

Na svetu je skoraj 15 milijard pametnih telefonov. Možnosti, da poiščete svojo ciljno skupino prek njihovih mobilnih naprav in jim prodajate svoje izdelke in storitve, so praktično neomejene. Kupci uporabljajo mobilne telefone za plačevanje, ker želijo prihraniti čas in s seboj ne želijo nositi dodatnih predmetov, kot so gotovina in kartice, ki jih izgubijo lažje kot mobilni telefon. Z mobilno POS blagajno Elly Soft POS jim lahko ponudite hitra in učinkovita brezstična plačila.

2. Tehnološko osveščene generacije

Mlajše generacije, še posebej generacija Z, imajo rade tehnologijo. Mobilni telefoni so nepogrešljiv del njihovega vsakdanjega življenja. Verjamejo v alternativne načine plačil, kot so kriptovalute, in iščejo trgovce, ki jih sprejemajo. Trenutno je na svetu 68 milijonov kripto denarnic in številne od teh je mogoče uporabljati za plačevanje prek mobilnega POS terminala Elly Soft POS. Mobilni POS terminal vam omogoča, da sprejemate tudi kripto plačila. Pri tem lahko sredstva prejmete zamenjana v lokalni valuti ali v eni od podprtih kriptovalut. Na mobilnem POS terminalu imate lahko celo kripto menjalnico.

3. Brezstično plačevanje

Zaradi pandemije je brezstično plačevanje priporočen način plačila v trgovinah, saj se odsvetuje vsak stik z napravo prodajalca (vključno z bralnikom kreditnih kartic). Sprejemanje kriptovalut in drugih elektronskih (mobilnih) plačil je torej varnejše, poleg tega pa skrajša čas interakcije s strankami. Če poslujete na fizičnih lokacijah, je sprejemanje brezstičnih plačil nujno. Programski POS terminal Elly Soft POS terminal je eden od najpreprostejših načinov uvedbe brezstičnega plačevanja na vašem prodajnem mestu.

4. Optimizacija poslovanja

Hitrost na blagajni prodajnega mesta je ključna. Dolgo čakanje na blagajni poveča možnost, da bo stranka odšla, ne da bi kar koli kupila, ali da bo kupila manj, kot je načrtovala. Zaradi varnostne razdalje, ki jo je treba spoštovati, je čakanje še daljše. Mobilna POS blagajna zagotavlja krajše čakanje, še posebej, če omogoča brezstično plačevanje z mobilnimi napravami in karticami (z bralnikom kreditnih kartic NFC). Je bilo sprejemanje kreditnih kartic za vas doslej predrago? Oglejte si naše provizije pri uporabi bralnika kreditnih kartic, ki je del mobilne POS blagajne.

5. Plačevanje v spletu

Število plačil v spletu se je v zadnjih nekaj letih izjemno povečalo in preseglo vsa pričakovanja. Ustanovitev majhnega podjetja v spletu je zares smiselno. Pričakovani prihodki e-trgovine naj bi v letu 2022 presegli 6,5 bilijona ameriških dolarjev. Rešitev Elly POS za spletne trgovine (Elly POS eCommerce) lahko neposredno ali z integracijo po meri dodate v obstoječo platformo e-trgovine. Tako za svoje stranke povečate nabor mogočih načinov plačila.

6. Razvijajoči se trgi 

Mobilni telefoni imajo danes pomembno vlogo. V nekaterih državah bančne storitve niso splošno dostopne, vendar imajo ljudje mobilne telefone, s katerimi lahko pošiljajo denar, opravljajo nakupe in, v primeru trgovcev, uporabljajo telefone kot POS blagajne. Kjer koli že ste, boste lahko z mobilnim POS terminalom poslovali, sprejemali plačila in si kadar koli ogledali vse transakcije.

Naj vaš telefon postane plačilni terminal. S sistemom Soft POS lahko ob vsaki priložnosti za prodajo omogočite tudi prvovrstno nakupovalno izkušnjo.

spos_7@2x-min
spos_8@2x-min

Začnite sprejemati plačila s pametnim telefonom Android v 3 enostavnih korakih

Kako enostavno spremenite pametni telefon Android v mobilno POS napravo? Pa poglejmo.

1. Obiščite Google Play in prenesite mobilni POS terminal Elly Soft POS 

Mobilni POS terminal omogoča strankam, da na vašem mobilnem prodajnem mestu opravljajo različna plačila s kreditnimi/debetnimi karticami in kriptovalutami ter elektronska plačila. Prenesete ga lahko z enim samim klikom in že boste začeli s spreminjanjem telefona v POS terminal, bralnik kreditnih kartic in računovodski arhiv v eni napravi.

2. Opravite identifikacijo svojega podjetja

Celotno uvajanje mobilnega POS terminala je samodejno. Podatke o svojem podjetju boste v samo nekaj korakih poslali v odobritev.

3. Začnite s poslovanjem!

Vaš mobilni POS terminal je pripravljen! Vedno ga boste imeli s seboj v telefonu – v trgovini, taksiju, na stojnici ali med obiskom pri računovodji. Znebite se dodatnega bralnika kreditnih kartic in druge »prtljage«. Osredotočite se na svoje izdelke in prodajo!

Preprosto dodajajte funkcije, ki bodo koristile vašemu podjetju.

Izberite rešitve drugih razvijalcev, s katerimi lahko dodatno zaslužite ali občutno znižate stroške poslovanja.

Funkcije, prilagojene vašemu poslovanju in potrebam

S programskim POS terminalom lahko omogočite obročno plačevanje, pregled zalog, upravljanje zaposlenih ali celo postanete kripto menjalnica. Hitro in enostavno!

Aplikacije drugih razvijalcev za dodatne prihodke

Oglejte si funkcije za nižanje stroškov ali dodatne prihodke. Izberite vse ali le tiste, ki so najbolj primerne za vaše podjetje. Naprava je morda majhna, vendar ponuja številne možnosti.

Zaslužite s POS terminalom

Zakaj bi kupovali novo opremo, če lahko uporabite svoj telefon?

Prenesite Elly Soft POS in začnite sprejemati plačila v nekaj sekundah

Pogosta vprašanja

Elly Soft POS je na androidu podprta plačilna aplikacija, ki omogoča sprejemanje kartičnih in drugih alternativnih plačilnih metod na vašem mobilnem telefonu.

Elly Soft POS lahko prenesete na katero koli napravo Android in jo tako spremenite v mobilni POS terminal. Sprejemate lahko gotovino in elektronska plačila ter (s podporo za NFC) omogočite brezstično plačevanje z mobilnimi telefoni in karticami. Podpira tudi plačila s kriptovalutami, mBills, VALÚ in FLIK.

Da, kot način plačila lahko izberete tudi gotovino. Na priročni brezplačni nadzorni plošči za trgovce pa si lahko vsa plačila s karticami, gotovino, mobilnimi napravami in elektronskim denarjem ogledate na enem mestu. Če se odločite za mobilni POS terminal Elly Soft POS, je nadzorna plošča brezplačna.

Transakcije si lahko kadar koli ogledate na nadzorni plošči za trgovce, ki jo ob sklenitvi uporabniki Elly Soft POS prejmete brezplačno. Pri plačilih s kreditnimi karticami prejmete sredstva na svoj poslovni bančni račun z časovnem obdobju D+2.


Če izberete, da želite kripto plačila sprejemati zamenjana v evre, je obračunsko (računovodsko) obdobje en teden.

 

Elektronska plačila so odvisna od ponudnika. 

Obrnite se na našo ekipo in si zagotovite ponudbo!

Elly Soft POS bo na voljo v trgovini Google Play ali pa preko posredovanega linka s strani podporne ekipe.

Terminal lahko uporabljate na telefonih ali tabličnih računalnikih s podporo NFC in Android verzijo 8 ali več. Za natančnejši popis modelov mobilnih ali tabličnih računalnikov pa se obrnite na podporno ekipo.

Pametni telefon ima tipalo na zadnji strani naprave. Če želite opraviti plačilo na programskem POS terminalu Elly Soft POS, kartico pridržite nad tipalom.

Vnesite znesek za plačilo in ustvari se koda QR. Stranka poskenira kodo QR na zaslonu programskega POS terminala in potrdi plačilo.